De Apeldoorn Cup nieuwe stijl

Bouwonderneming Veeneman sponsor van De Apeldoorn Cup

Tussen maandag 14 en zaterdag 19 augustus is de spanning weer om te snijden in Apeldoorn. Dan vindt voor de tweede keer de Apeldoornse Cup nieuwe stijl plaats. De wedstrijden worden op maandag, woensdag en zaterdag gespeeld in het Orderbos op de velden van CSV Apeldoorn en wij zijn sponsor!

Vorig jaar werd nieuw leven geblazen in de Apeldoorn Cup en dat is goed bevallen bij de deelnemers. Voor de 2.0 versie zijn hier en daar nog wat puntjes op de i gezet. De belangrijkste wijziging die dit jaar is doorgevoerd, is dat elk team minimaal twee keer in actie zal komen. De voorrondes duren twee keer 30 minuten en er mag gedurende de wedstrijd acht keer worden gewisseld. Deelnemers beschouwen de Apeldoorn Cup als een grote gezellige reünie, die ook nog eens bijdraagt aan de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen.

Bezoekers Apeldoorn Cup

Bezoekers betalen € 1,- entree per wedstrijd die zij willen bezoeken. De opbrengst van het toernooi gaat ook dit jaar weer naar een goed doel. Dit keer is dat Stichting De Klup, een ontmoetingsplek in Apeldoorn voor mensen met én zonder beperking.

Naast Bouwonderneming Veeneman zijn ook Intersport Jonker, Uitgeverij Stedendriehoek, Dijkgraaf-Rijsdorp, Broekhuis Apeldoorn, Garage Veeneman & Zn en Sportunity sponsor van het Apeldoornse voetbaltoernooi.