Nieuws

VGO-Keur certificaat

In november 2018 hebben wij het VGO-Keur certificaat behaald. Als onderhouds- en renovatiebedrijf zijn wij getoetst door het KIWA op basis van meetbare criteria. Met dit keurmerk geven wij aan een betrouwbare en kundige partner te zijn voor corporaties en zorginstellingen op het gebied van onderhoud en renovatie.

Wietse 25 jaar in dienst!

16 augustus 2018, vandaag is onze collega Wietse de Vries 25 jaar in dienst bij ons bedrijf. Dit vieren we met taart. Wietse dank voor je inzet de afgelopen jaren, dat er nog maar vele mogen volgen!

Nieuwkomers welkom in de bouw

Bouw staat open voor oudere nieuwkomers

De bouw trekt aan in regio Salland-Stedendriehoek en dat is goed nieuws voor jongeren die graag met hun handen werken en voor werkzoekenden op leeftijd! In februari van dit jaar zetten het UWV, opleidingsinstituut Bouwmensen en uitzendbureau Vakmasters Salland-Stedendriehoek hun handtekening onder een unieke samenwerkingsovereenkomst. Die werpt nu al zijn vruchten af.

Extra geld voor onderhoud en renovaties bij woningcorporaties

Extra geld voor onderhoud en renovatie sociale huurwoningen

Woningcorporaties gaan meer investeren in nieuwbouwprojecten en onderhoud en renovatie van sociale huurwoningen. Volgens Aedes, de landelijke vereniging van woningcorporaties, gaat het financieel beter waardoor er ruimte is voor verbetering. Hierbij moeten we bijvoorbeeld denken aan de installatie van een nieuwe CV-ketel, dubbel glas en extra isolatie.

Bouwonderneming Veeneman sponsor van De Apeldoorn Cup

De Apeldoorn Cup nieuwe stijl

Tussen maandag 14 en zaterdag 19 augustus is de spanning weer om te snijden in Apeldoorn. Dan vindt voor de tweede keer de Apeldoornse Cup nieuwe stijl plaats. De wedstrijden worden op maandag, woensdag en zaterdag gespeeld in het Orderbos op de velden van CSV Apeldoorn en wij zijn sponsor!