Over ons

Historie

Familiebedrijf Bouwonderneming Veeneman werd in 1935 opgericht door Gerard Veeneman. Hij vestigde het bedrijf aan de Koolmeesweg 3 in Apeldoorn. In 2005 verhuisden wij naar de Kayersdijk. Vier jaar later verhuisden we naar onze huidige locatie aan de Zutphensestraat 299.

In 1970 namen de zonen van Gerard Veeneman, Gerrit en Gerard jr. het bedrijf over. Vanaf 1984 tot 1994 heeft Gerard jr. de zaak zelfstandig gedraaid. De zoon en schoonzoon van Gerard jr., Jan Veeneman en Herman Neuteboom Spijker, hebben het bedrijf van 1994 tot 2006 geleid. Vanaf 2006 zette Jan Veeneman het bedrijf voort.

De huidige directie bestaat uit Jan Veeneman & Mark Neuteboom Spijker. Mark is in 2015 toegetreden.

Eigen werkplaats en klussendienst

Bouwonderneming Veeneman staat middenin de samenleving en wij erkennen de rol die wij hebben in het verbeteren van onze omgeving. Wij werken vanuit een duidelijke missie en visie en stellen de unieke wensen van elke klant centraal. Heldere communicatie met klanten en medewerkers vormen voor ons een belangrijke kernwaarde. Als familiebedrijf hechten wij ook veel waarde aan een duurzame relatie met onze medewerkers.

Naast ons kantoor, aan de Zutphensestraat in Apeldoorn, vindt u onze timmerfabriek. In onze werkplaats maken wij kozijnen, ramen en deuren en voeren wij verschillende houtbewerkingen uit. Hierdoor werken wij efficiënter op de bouwlocatie.

Na het afronden van het bouwproject staat onze 24-uurs servicedienst voor u paraat. Is er bijvoorbeeld een slot kapot? Geen probleem. Eén telefoontje en onze medewerkers zorgen voor een snelle en vakkundige oplossing.

Woonzorgunit

Wij voldoen aan geldende normen voor verschillende keurmerken en certificaten, maar denken graag met u mee om een stapje verder te gaan. Wij denken ook graag mee over veranderingen in de maatschappij die vragen om innovatie en flexibiliteit. Met dit uitgangspunt hebben wij de woonzorgunit ontwikkeld, waardoor thuisverzorging in de eigen vertrouwde omgeving mogelijk wordt gemaakt.