Een woonzorgunit voor Jelle

  • Jaar: 2014

Normaal gesproken melden we wegens privacyredenen niets over de specifieke gebruikers van een Woonzorgunit. De unieke situatie van Jelle lichten we hier wel toe, aan de hand van een artikel dat in de krant heeft gestaan. Jelle is geboren op 6 september 2013 met een hazenlip, kaakspleet en gehemeltespleet. Hij heeft constante zorg nodig.

Informatie opvragen print
Bouwonderneming Veeneman: een woonzorgunit voor Jelle in aanbouw

Een zorgunit was het advies

De woning van Jelle’s ouders Rik en Monique is niet geschikt om hem goede zorg te kunnen geven en door de constant aanwezige kinderthuiszorg was er geen enkele privacy meer voor Rik en Monique. Jelle zou hierdoor nauwelijks thuis verzorgd kunnen worden en vaak naar het ziekenhuis moeten, zeker in de winter. Een zorgunit was het advies.

Binnen een week geplaatst

Monique: “Dat was geweldig. We mochten alles zelf bepalen, de ramen, de inrichting, de ingang. Een compleet team heeft snel en goed werk geleverd. Er is een aparte ingang voor de kinderthuiszorg, die 78 uur per week hier doorbrengt. Alle voorzieningen zijn er, het is ruim en perfect voor Jelle. En het ziet er ook nog goed uit! Hij heeft een veel stabielere leefomgeving gekregen waardoor hij zolang hij nog groeit, leeft en ontwikkelt, een toekomst heeft en onderdeel uitmaakt van ons gezin. De aanwezigheid van hem, maakt dat je als gezin compleet bent! Hiervoor zijn we de gemeente Bronckhorst en de kinderthuiszorg heel erg dankbaar, ook dat dit mogelijk is in Nederland. Je dierbare in de nabij huiselijke omgeving verzorgen. Na een week merken we al dat we meer rust hebben en elkaar vaker zien.”

Gerelateerde projecten Bekijk alles

Bouwonderneming Veeneman: project Thomashuis

Het Thomashuis

Bouwonderneming Veeneman: project 3 flats in arnhem

De renovatie van drie flats in Arnhem

Bouwonderneming Veeneman: Woonzorgunit

Een woonzorgunit voor Jelle