Woonzorg​complex in Vaassen

Aan de Deventerstraat in Vaassen hebben wij drie woongroepen en achttien appartementen gerealiseerd. Het bouwteam bestond uit woningcorporatie De Woonplaats (eigenaar), ’s Heeren Loo (gebruiker), architect Jan Rooding en de bouwcombinatie Plegt-Vos / Veeneman. Door de intensieve samenwerking met deze partijen is een woonzorgcomplex ontwikkeld, dat volledig aan de wensen van eigenaar en de gebruikers tegemoet komt.

Informatie opvragen print
Bouwonderneming Veeneman: project woonzorgcomplex in Vaassen: 3 woongroepen

Drie woongroepen

Het pand ligt aan de rand van een woonwijk in Vaassen, naast het buurtcentrum en nabij diverse uitvalswegen; een ideale plek voor deze woonvorm. Op de benedenverdieping zijn drie woongroepen met een gezamenlijke huiskamer gerealiseerd. Per woongroep wonen hier zes cliënten. Iedere cliënt beschikt over een ruime slaapkamer, met een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel.

Bouwonderneming Veeneman: project woonzorgcomplex in Vaassen: 18 appartementen

Achttien appartementen

De woningen zijn door een centrale hal met elkaar verbonden. Het merendeel van de appartementen, zes van de acht, bevindt zich op de tweede verdieping van het complex. Ze zijn ruim van opzet en beschikken over een huiskamer met keukenblok, slaapkamer, badkamer en een apart toilet.

Gerelateerde projecten Bekijk alles

Bouwonderneming Veeneman: project woonzorgcomplex in Vaassen

Woonzorg​complex in Vaassen