Verbouw

De juiste prijs/kwaliteitverhouding

Gaat uw bedrijf uitbreiden, wilt u uw huis een nieuwe indeling geven, een dakkapel of serre laten aanbouwen? Een verbouwing vergt kennis en inspanning. De aan- of verbouw moet naadloos aansluiten op de oude situatie en alles moet volgens de regels worden gerealiseerd. Ook dit soort klussen kunt u met een gerust hart bij ons neerleggen. Met meer dan 80 jaar ervaring, staat Veeneman bij elke verbouwing garant voor de juist prijs/kwaliteitverhouding

Eigen disciplines

Doordat wij zelf veel disciplines in huis hebben, heeft u één aanspreekpunt en hoeft u zelf niet heen en weer te bellen tussen verschillende onderaannemers. Bouwonderneming Veeneman beschikt over een eigen compleet ingerichte timmerfabriek. Hierdoor beschikken onze vakmannen altijd over de juiste tools en kunnen onze collega’s snel en efficiënt schakelen. U hoeft dus niet bang te zijn dat uw verbouwing tijdelijk stil komt te liggen.

Mogelijkheden verbouw

We nemen vooraf alle mogelijkheden met u door: hoe sluit de nieuwe situatie het best aan op de oude? In hoeverre is alles technisch te realiseren? En hoe komt het er straks uit te zien? Van een kleine aanpassing tot complete verbouwing, Veeneman is het bedrijf voor uw klus!

Meer informatie over Verbouw van Veeneman? Bel 055 – 533 39 94 of gebruik ons contactformulier.