Projectontwikkeling

Een nieuwe bestemming

Braakliggende grond, leegstaande panden. Zonde! Wij vinden het de moeite waard om grond, geld en gebruikers bij elkaar te brengen en investeren daarom in projectontwikkeling. Op die manier geven we locaties waar niets meer mee gebeurt een nieuwe bestemming.

Samen met onze projectontwikkelaar bekijken we de mogelijkheden van de locatie en proberen we investeerders aan te haken die het project willen ondersteunen. Is dit gelukt, dan gaat het echte werk beginnen. De eerste schetsen worden gemaakt en zodra alle vergunningen binnen zijn, kan met de bouw worden gestart.

Appartementencomplex De Parel

Een mooi voorbeeld is appartementencomplex De Parel in Apeldoorn. Voor dit project bouwden we tien kleine appartementen in vijf eengezinswoningen. In De Parel wonen jonge mensen met een beperking. Binnen ons bedrijf ligt de focus op coöperaties, zorginstellingen en particulieren. Projectontwikkeling doen we kleinschalig, vaak binnen de zorg.

Meer informatie over Projectontwikkeling van Bouwonderneming Veeneman? Bel 055 – 533 39 94 of gebruik ons contactformulier.