Onderhoud en renovatie

Periodiek onderhoud aan uw woning of bedrijfspand

Om een woning in goede staat te houden is periodiek onderhoud nodig. Schilderwerk, een nieuw keukenblok, nieuwe tegels in de badkamer, nieuwe kozijnen, onderhoud aan de buitenmuren. Vroeg of laat is het aan vervanging toe. Bouwonderneming Veeneman is, naast voor bouwprojecten, ook in te schakelen voor onderhoud aan uw woning of bedrijfspand.

U kunt met de meest uiteenlopende onderhoudsvragen bij ons terecht, als zakelijke klant en als particulier. Door de diversiteit aan diensten die wij in huis hebben, kunnen we u met elke onderhoudsvraag helpen. Onze werknemers zijn allround inzetbaar en technisch zeer bekwaam.

In ere hersteld

Is het pand toch in verval geraakt? Overweeg dan een renovatie! Hier valt alles onder dat moet worden vervangen of hersteld om het wooncomfort te verbeteren. Er zijn diverse mogelijkheden qua renovatie. U wilt bijvoorbeeld meer vierkante meters, dubbel glas of een energiezuinigere woning.

Nergens speelt vakmanschap zo’n grote rol als bij renovatie, zeker als het een monumentaal pand betreft. Vaak moet zorgvuldig worden omgesprongen met authentieke en karakteristieke elementen. Dit soort maatwerk is geen probleem voor Veeneman. Wij zorgen er altijd voor dat de nieuwe elementen gelijk zijn aan de oude situatie. Hiervoor beschikken we o.a. over een volledig ingerichte timmerfabriek, die ervoor zorgt dat collega’s snel kunnen schakelen en dat onze servicebussen altijd over de juiste gereedschappen beschikken.

Meer informatie over Onderhoud en renovatie van Veeneman? Bel 055 – 533 39 94 of gebruik ons contactformulier.