Nieuwbouw

Vanaf de grond opgebouwd

Van de eerste steen tot het moment van oplevering. Een nieuwbouwproject is vaak een spannend traject. U ziet letterlijk hoe uw pand vanaf de grond wordt opgebouwd. Kiest u voor nieuwbouw, dan heeft u de touwtjes helemaal zelf in handen: van de eerste tekening tot en met de afwerking. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen duurzame materialen te gebruiken en geïntegreerde oplossingen voor de verlichting, verwarming en zonwering laten installeren. De indeling is helemaal naar eigen wens en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Nieuwbouw goedkoper dan renoveren

Nieuwbouw is vaak ook goedkoper dan het renoveren van een bestaand pand. U heeft niet te maken maatwerk, zoals in monumentale panden vaak het geval is, en het kan ook niet voorkomen dat per ongeluk een steunmuur wordt gesloopt en de bouw op die manier vertraging oploopt.

Eigen timmerfabriek

Om u altijd van dienst te kunnen zijn, beschikt Bouwonderneming Veeneman over een eigen volledig ingerichte timmerfabriek. Hierdoor beschikken onze servicebussen altijd over de juiste tools en kunnen onze collega’s snel en efficiënt schakelen. U hoeft dus nooit bang te zijn dat een bouwproject tijdelijk stil komt te liggen. Wilt u een dakkapel, schuur, garage, veranda, tuinhuis of serre laten bouwen? Ook hiermee kunnen wij u helpen. Meer informatie hierover vindt u op de pagina Verbouw.

Meer informatie over Nieuwbouw van Veeneman? Bel 055 – 533 39 94 of gebruik ons contactformulier.