Woningcorporaties

Een passende oplossing voor alle betrokkenen

Wij ontzorgen corporaties van A tot Z. Ons personeel op kantoor en op de bouwplaatsen weten wat bewoners belangrijk vinden. Wij zorgen voor een duidelijke planning en heldere en open communicatie vooraf en tijdens de renovatie of onderhoudswerkzaamheden. Ieder project wordt door één vast bouwteam uitgevoerd. Het team bestaat uit een projectleider, werkvoorbereider, calculator, bewonersconsulent, uitvoerder, voorman en vaste onderaannemers.

Ons vaste uitvoeringsteam heeft veel ervaring met renovatieprojecten waarbij huurders in de eigen woning verblijven. Bij andere projecten zorgen wij in samenwerking met de woningcorporatie voor vervangende tijdelijke woonruimte.

Wij hebben vier ervaren bewonersconsulenten in dienst die u op het gebied van bewonerscommunicatie ontzorgen. Zij nemen de gehele bewonerscommunicatie op zich:

  • technische inspecties van de woningen
  • ophalen van 70% draagvlak bij bewoners bij energetische projecten
  •  signaleren van bewonerscasuïstiek
  • nazorg in de vorm van evaluatie

U kunt kiezen uit een groot pallet van middelen die wij inzetten. Wij adviseren u welke middelen u het beste in kunt zetten bij de verschillende doelgroepen of doelen die u wilt bereiken. Voorafgaand vindt een uitgebreide intake plaats om bij u de benodigde informatie op te halen.

Voorbeelden

Iedere opdracht is uniek en vraagt om een eigen aanpak. Lees meer over enkele projecten die wij hebben gerealiseerd: